Η ιστορία μας

1953: Ο Γιώργος Μυκονιάτης ξεκινά μία μικρή εταιρεία επιγραφών στον Κεραμεικό, αυτή θα περάσει από όλα τα στάδια της διαφημιστικής κατασκευής, όπως: σκηνικά σε εκθέσεις στο Ζάππειο, επιγραφές για έργα σε σινεμά προσόψεις καταστημάτων και ότι άλλο παρουσιαζόταν εκείνα τα χρόνια για να ευδοκιμήσει μία τέτοια επιχείρηση. 

1970: Οι πολλές ευρεσιτεχνίες και εφευρέσεις (φωτεινά καπέλα των ταξί, το πρώτο πρεσσαριστό πλαστικό και άλλα) του ιδρυτή Γιώργου Μυκονιάτη, καθιερώνουν το όνομα στην αγορά και τον βοηθούν να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα. Η επιμονή, ο ενθουσιασμός και η επινοητικότητα του, δημιουργούν σιγά-σιγά τις προϋποθέσεις για την δημιουργία μίας μεγάλης βιοτεχνίας επιγραφών-εκτυπώσεων που σύντομα αριθμεί πάνω από 40 τεχνίτες και υπαλλήλους και βρίσκεται ανάμεσα στις ηγετικές εταιρείες επιγραφών στην Ελλάδα.

1998: Δημιουργείται κάθετη εκτυπωτική μονάδα με την οποία η εταιρεία μπαίνει δυναμικά στο χώρο των εκτυπώσεων εξωτερικού και εσωτερικού χώρου.

2006: Με την ανάγκη ανάληψης ολοένα μεγαλύτερων έργων και εξαγωγικής δραστηριότητας, η εταιρεία ακλουθώντας τις τάσεις και απαιτήσεις της σύγχρονης ευρωπαϊκής αγορας, αποκτά σύστημα ποιότητας ISO 9001:2008. 

2007: Εκπονείται Μελέτη Διαχείρισης Προστασίας Περιβάλλοντος και Αποβλήτων με σκοπό να μειώσουμε το ενεργειακό αποτύπωμα μας και να αυξήσουμε το ποσοστό ανακυκλώσιμων υλικών.

2009: Εκπονείται Μελέτη Εκτίμησης Επαγγελματικού Κινδύνου με σκοπό να μειωθεί σε μηδενικά επίπεδα ο κίνδυνος εργατικού ατυχήματος.

2010: Η εταιρεία γυρνάει δυναμικά νέα σελίδα στην ιστορία της με την πλήρη ανάληψη των καθηκόντων διοίκησης/πωλήσεων και με πλήρη μηχανολογικό εκσυγχρονισμό.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

instagram icon s facebook icon s

Η εταιρεία μας ακολουθώντας τις τάσεις και απαιτήσεις ευρωπαϊκής αγοράς, έχει αποκτήσει σύστημα ποιότητας ISO 9001:2015. Επιπλέον εφαρμόζει πιστά τον κανονισμό ασφάλειας, υγείας και προστασίας περιβαλλοντος (HSSE) που έχει εκπονηθεί ειδικά για την εταιρεία μας. Μεγάλη έμφαση δίνουμε σε δραστηριότητες ανακύκλωσης με ποσοστό ανακύκλωσης στα απόβλητά μας κοντά στο 90% (πλαστικά, αλουμίνιο, σίδερο, λαμπτήρες φθορίου, χαρτί).

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 86729302000